Het is nu wo 17 aug 2022, 02:41Antwoord op onderwerp  [ 4 berichten ] 
 18 & 19 Juni 2011, Scorpion Challenge, La Faloise (FR) 
Auteur Bericht

Geregistreerd: ma 05 dec 2005, 11:45
Berichten: 725
Woonplaats: Melkwezer
Antwoord met een citaat
Nog minder dan 2 weken en het is weer zover. Tijdens het weekend van 18 en 19 juni zal de 2e Manche van de Scorpion Challenge 2011 plaatsvinden. Wij zijn er ondertussen klaar voor, maar we hebben nog wel een paar mededelingen te doen aan deelnemers, toeschouwers, helpers, etc... :)

Deelnemers:

Alle deelnemers (ook diegene die niet meedoen aan Manche 2, maar toch geregistreerd zijn op de website), gelieve te verifiëren of u wel degelijk in de inschrijvingslijst van Manche 2 staat als u wil deelnemen en indien u niet wenst deel te nemen, gelieve dan ook te verifiëren dat u niet in de lijst van M2 staat. Dit maakt het voor ons een stuk makkelijker om het overzicht te behouden van wie wel degelijk zal aanwezig zijn op Manche 2 en wie niet. U kan zich door in te loggen en de vinkjes op de juiste plaats te zetten makkelijk in- en/of uitschrijven voor de verschillende manches.

Het betalingssysteem is zoals altijd hetzelfde, u kan het juiste bedrag (150 zonder catering, 200 incl. catering) overschrijven op onze gegevens: Scorpion Challenge VZW, Tieltsebaan 31, 3272 Messelbroek, IBAN BE 62 7340 2913 4361 - BIC KREDBEBB. Door de feestdag van aanstaande maandag zullen wij uitzonderlijk de voorafbetalingen pas afsluiten op woensdag 15 juni. Uw inschrijvingsgeld moet dus uiterlijk op die datum op onze rekening staan, indien dat niet het geval is zullen wij genoodzaakt zijn u ter plaatse te laten betalen.

Terrein:

Rond het terrein is reeds heel wat te doen geweest. Op internet kan je vinden dat dit terrein gesloten is en niet meer toegankelijk. Dat is ook zo, alleen werd er voor de Scorpion Challenge een uitzondering gemaakt. De challenge zal dus zoals gepland doorgaan op het terrein van La Faloise. Voor zij die het terrein niet kennen, m'n kan het terrein vergelijken met Bertrix, alleen bestaat de ondergrond uit nog meer losse grind/steen. Winchen aan de bomen zal dus met de nodige voorzorg moeten gebeuren.

Zoals altijd zullen we ook op deze challenge weer voor een 'specialleke' zorgen. Veel meer kunnen we hier nog niet over zeggen, maar de 2e Manche zal de moeite zijn, zowel voor deelnemers als voor toeschouwers!

Camping:

Aan het terrein van La Faloise is geen camping, we mogen echter een grasplein gebruiken dat op ongeveer 1km van het terrein ligt. Toeschouwers kunnen via een wandelpad (dan is het minder dan 1km) vanop de camping naar het terrein wandelen, deelnemers kunnen via een veldweg die we zullen afbakenen met hun wedstrijdwagen tot aan het terrein rijden. Er is geen stromend water, douches en/of toiletten voorzien op dat grasplein. Wel zullen wij 2 toi-toi toiletten plaatsen.

De GPS coördinaten van de 'camping' zullen we een paar dagen voor de challenge zelf online plaatsen, gelieve hier dus rekening mee te houden en NIET aan het terrein zelf kamp op te zetten!!!

Catering:

Het menu voor de 2e manche is zoals altijd voor de deelnemers en helpers: lunchpakket voor zaterdagmiddag, zaterdagavond BBQ, zondagmorgen ontbijt en zondagmiddag lunchpakket/hot-dogs. Toeschouwers kunnen hier voor 25 EUR ook gebruik van maken, wel op voorhand aan te melden via het gekende emailadres! Mensen die alleen de BBQ willen nuttigen op zaterdagavond, die kan uitzonderlijk ook aan 15 EUR/persoon, ook graag op voorhand door te geven!

Helpers:

Zoals altijd zijn wij ook nog op zoek naar helpers, marshalls, mensen die graag op een proef willen staan en alles eens van kortbij willen meemaken! We kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk deze helpers zijn voor een organisatie als de onze. Zonder jullie kunnen we onmogelijk blijven bestaan. Helpers worden het ganse weekend (dus ook eventueel vrijdagavond en zaterdagmorgen) van eten en drank voorzien. Indien je komt, ook al heb je dit reeds doorgegeven of eens laten vallen, gelieve ons dan nog even een mailtje te sturen met de vermelding wanneer je net komt helpen en je GSM nummer. Zo weten wij wie er komt helpen, wat we moeten voorzien, en hoe we de proeven kunnen uitzetten!Bij deze hebben we alle officiele mededelingen gedaan, vooral dus de inschrijvingen en de helpers zijn het belangrijkste. We hopen jullie allemaal te zien binnen 2 weken voor een spectaculaire challenge!

Meer info, vragen, inschrijvingen, etc... via http://www.scorpionchallenge.be of op het gekende emailadres!

Afbeelding


ma 06 jun 2011, 09:49
Profiel

Geregistreerd: ma 05 dec 2005, 11:45
Berichten: 725
Woonplaats: Melkwezer
Antwoord met een citaat
Xtrem Def schreef:
Hey Max ,

ik zal is horen bij Marc om extra te bevestigen ( je zal het dit wkend wel horen ook :mrgreen: ) maar Marc en ik zijn er bij :wink:
Ik kijk er al naar uit makker :wink:Jaja, wij zijn die weekend in Bertrix ook van de partij, dus zullen elkaar daar wel ergens treffen bij pot en pint :)


ma 06 jun 2011, 10:04
Profiel

Geregistreerd: ma 05 dec 2005, 11:45
Berichten: 725
Woonplaats: Melkwezer
Antwoord met een citaat
En voila, we hebben de site even geupdate met de adresgegevens + GPS-coördinaten van het terrein. Vergeet dit niet te lezen, vooral de mensen die met de vrachtwagen komen!!!

De mensen die met Google Earth werken kunnen alvast een sneak peak van de special bekijken :p :p :p

www.scorpionchallenge.be


wo 15 jun 2011, 08:18
Profiel
xrover member

Geregistreerd: do 07 aug 2003, 11:36
Berichten: 997
Woonplaats: St-Pauwels Beach Resort
Antwoord met een citaat
Prachtig terrein. Jammer genoeg kunnen wij der niet bij zijn om te rijden. Mss wel eens komen zien op zondag of zo. :wink:

_________________
IBAX - 4x4 products
Vosdreef 22 - B9170 Sint-Pauwels
tel & fax: (32) 37.79.79.75
mob: (32) 475.84.35.24
BTW: BE-0888.933.041


do 16 jun 2011, 11:13
Profiel WWW
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Antwoord op onderwerp   [ 4 berichten ] 

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers.


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Ga naar:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software for PTF.
phpBB.nl Vertaling